Για τον ήρωα μέσα σου

Έχεις έναν ήρωα μέσα σου το ξέρεις; Έναν ήρωα που σε βοηθάει να αντέχεις κάθε δύσκολη μέρα, που θα γυρίσεις σπίτι και θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη. Έναν ήρωα που τα βγάζει πέρα με όλα αυτά τα "πρέπει" που είσαι φορτωμένος από την πρώτη μέρα της ζωής σου. Πρέπει να είσαι χαμογελαστός, δυνατός, πρόθυμος να ακούσεις, ευδιάθετος και αντίστοιχα δεν πρέπει να "πηγαίνεις κόντρα", να πέφτεις και να δείχνεις αδύναμος, να θυμώνεις,να κλαις, να ζηλεύεις,να φοβάσαι.
Είσαι ήρωας που προσπαθείς να αγαπήσεις κομμάτια του εαυτού σου που κανείς δεν αγάπησε, που βιώνεις τα συναισθήματα σου γνωρίζοντας πως θα σε κρίνουν για αυτά, που διεκδικείς το δίκιο σου σε μια ολοκληρωτικά απαθή κοινωνία.
Είσαι ήρωας για όσες φορές αγκάλιασες τον εαυτό σου και έγινες το μοναδικό σου στήριγμα.
Είσαι ήρωας για τις φορές που άκουσες τον εαυτό σου, όσα έχει να σου πει, φώναξες, εκρήχτηκες, έκλαψες, χάρηκες. Ήσουν εκεί για κάθε συναίσθημα σου χωρίς να το κρίνεις αλλά αποδέχοντας το.
Και δεν είναι εύκολο να κοιτάς μέσα σου και να αγαπάς ολοκληρωτικά το είναι σου..
 Κι όμως εσύ σε αγαπάς, παρόλο που δε σου έμαθε κανείς την αγάπη προς τον εαυτό και τη φροντίδα του. Προσπαθείς. Προσπαθείς για την αλλαγή μέσα σου. Και μόνο αυτό, σε κάνει ήρωα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''love?No I prefer Vodka''

γέλα μου, χαμογέλα μου......

αγάπη δίχως όρια